Retur produse

Conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, sunteți deplin îndreptățit/ă să solicitați returnarea unuia sau mai multor produse sau să renunțați la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea bunului. Acest drept vă este acordat fără necesitatea de a furniza un motiv specific și fără a suporta alte costuri în afară de cele legate de livrare.

Este important de menționat că condiția esențială pentru acceptarea unei returnări este ca produsul sau produsele să se afle în starea lor originală. În acest sens, vă informăm că condiția de returnare nu mai este valabilă dacă pielea sau materialul a fost tăiat sau produsul nu se află în starea sa inițială.

Dacă doriți să efectuați o returnare pentru unul sau mai multe produse și acestea corespund condițiilor menționate, vă rugăm să completați cu amabilitate formularul de mai jos. Echipa noastră este aici pentru a vă sprijini în procesul de returnare, asigurându-vă că acesta decurge fără probleme. Ne dorim să vă oferim întreaga asistență de care aveți nevoie pentru a vă asigura că sunteți mulțumit/ă cu decizia dvs. și că experiența de returnare este una simplă și convenabilă.