Despre noi

Două cuvinte care ne definesc:

CALITATE: Ne încăpățânăm să vă furnizăm doar piele naturală de calitate, indiferent de volumul comenzilor.

SERIOZITATE: Ne tratăm cu același profesionalism atât clienții de talie mare, cât și micii producători și artizani, iubitori de lucrul cu piele adevărată.

ECHIPA NOASTRĂ este o echipă restrânsă de profesioniști, uniți de pasiunea pentru lucrul cu pielea naturală. Know-how-ul echipei este dat de specializările personale concrete în domeniul pielăriei: croitorie, cusătorie, tapițerie (mobilier, auto), tâmplărie, design.

Totul a început de la pasiunea pentru lucrul cu piele. Iar această meserie nu se poate decât moșteni. O familie de pasionați de muncă diverselor tipuri de piei stă la baza proiectului TUSI LEATHER.

Dragostea pentru prelucrarea pielii naturale s-a născut odată cu un bunic, care prin anii ’50, era deja un pantofar-meseriaș renumit în zona Târgu Mureș. Specialitatea lui era confecționarea de cizme de dans unicat, specifice portului popular maghiar, lucrate și ștanțate în întregime manual.

Familia a dus mai departe tradiția, creând în 1996 o asociație familială în care diversele experiențe de lucru personale ale membrilor echipei s-au contopit armonios: Muncă în echipa Manpel S.A., una dintre cele mai prestigioase societăți producătoare de confecții și mănuși din piele de pe glob; Lucrul în cadrul MuresMex, producător de mobilier cu tapițerii din piele, apartenență grupului Mobexpert; Activitățile antreprenoriale private în domeniul confecțiilor de haine de piele, diverse modele (geci, sacouri, paltoane).

Încet, dar sigur, din 2000 încolo, s-a înfiripat ideea comerțului cu piele naturală, pentru diverse categorii de produse: tapițerii mobilier, tapițerii auto, îmbrăcăminte, accesorii, etc.

TUSI LEATHER se poziționează pe segmentul de vânzări de materiale și produse din piele, cu scopul precis și declarat de a susține și promova creșterea comercializărilor de piei naturale. Comercializăm piele naturală pentru: tapițerie (mobilier, auto), harnașamente, echipamente protective, mărgăritărie, încălțăminte și confecții.