Despre noi

Doua cuvinte definesc VANZARI-PIELE.RO:

  • CALITATE: Ne incapatanam sa va furnizam doar piele naturala de calitate, indiferent de volumul comenzilor
  • SERIOZITATE: Ne tratam cu acelasi profesionalism atat clientii de talie mare, cat si micii producatori si artizani, iubitori de lucrul cu piele adevarata.

 

ECHIPA NOASTRA

VANZARI-PIELE.RO este o echipa restransa de profesionisti, uniti de pasiunea pentru lucrul cu pielea naturala.

Know-how-ul echipei este dat de specializarile personale concrete in domeniul pielariei: croitorie, cusatorie, tapiterie (mobilier, auto), tamplarie, design.

 

POVESTEA NOASTRA...

Totul a inceput de la pasiunea pentru lucrul cu piele. Iar aceasta meserie nu se poate decat mosteni. O familie de pasionati de munca diverselor tipuri de piei sta la baza proiectului VANZARI-PIELE.RO.

 

Dragostea pentru prelucrarea pielii naturale s-a nascut o data cu un bunic, care prin anii ˊ50, era deja un pantofar-meserias renumit in zona Tirgu Mures. Specialitatea lui era confectionarea de cizme de dans unicat, specifice portului popular maghiar, lucrate si stantate in intregime manual.

 

Familia a dus mai departe traditia, creand in 1996 o asociatie familiala in care, diversele experiente de lucru personale ale membrilor echipei, s-au contopit armonios:

  • Munca in echipa Manpel S.A., una dintre cele mai prestigioase societati producatoare de confectii si manusi din piele de pe glob;

  • Lucrul in cadrul MuresMex, producator de mobilier cu tapiterii din piele, apartinand grupului Mobexpert;

  • Activitatile antreprenoriale private in domeniul confectiilor de haine de piele, diverse modele (geci, sacouri, paltoane).

 

Incet, dar sigur, din 2000 incoace, s-a infiripat ideea comertului cu piele naturala, pentru diverse categorii de produse: tapiterii mobilier, tapiterii auto, imbracaminte, accesorii, etc.

 

VANZARI-PIELE.RO se pozitioneaza pe segmentul de vanzari de materiale si produse din piele, cu scopul precis si declarat de a sustine si promova cresterea comercializarilor de piei naturale. Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto), harnasamente, echipamente protective, marochinarie, incaltaminte si confectii.