Tipuri de piele

Echipa VANZARI-PIELE.RO va sta la dispozitie cu piei naturale, de origine animala, de cea mai buna calitate. Determinati sa fim pe placul tuturor iubitorilor de piei, am reusit sa cream o gama completa de sortimente de piei naturale. Cu siguranta putem sa va furnizam materialele de piele pe care le cautati sau de care aveti nevoie.

Piele de bovina

Piele de bovina

Pielea de vaca pe care o comercializam poate fi folosita si prelucrata in produse finite felurite: tapiterie (mobilier, auto), incaltaminte, marochinarie, curele. Originea pieii: Italia.

Piele de ovina

Piele de ovina

Pielea de oaie pe care o comercializam poate fi folosita si prelucrata in produse finite felurite: incaltaminte, marochinarie, confectii. Originea pieii: Italia.

 
Piele de caprina

Piele de caprina

Pielea de capra pe care o comercializam poate fi folosita si prelucrata in produse finite felurite: incaltaminte, marochinarie, confectii. Originea pieii: Italia.

Piele de porcina

Piele de porcina

Pielea de porc pe care o comercializam poate fi folosita si prelucrata in produse finite felurite: incaltaminte, marochinarie, confectii. Originea pieii: Italia.

 

Va invitam sa ne contactati cu incredere. Echipa noastra va gasi intotdeauna solutia pe care o cautati! Sustinem activitatea micilor producatori de confectii, accesorii si de alte produse din si cu piele naturala.

 

Pentru noi, nicio comanda nu este prea mica. Onoram toate solicitarile, cu acelasi profesionalism si seriozitate.

 

Calitatea este cuvantul-cheie care defineste toate produsele pe care le comercializam, indiferent daca partenerii nostri sunt societati, mici si mari, sau artizani pasionati de munca pieii adevarate.